Centar dentalne medicine za implantologiju i estetsku stomatologiju
Nazovite nas

+385 52 449 455

+385 91 449 4555

Radno vrijeme

Pon-sri-pet: 08:30 – 16:30

Uto-čet: 13:30 – 20:30

Naruči se odmah!

Samo jedan klik do savršenog osmijeha!

Implantologija

Nakon 40 godina primjene dentalni implantati su postali standard u dentalnoj medicini.

Dentalna implantologija pruža rješenja za sve oblike bezubosti, od nedostatka jednog zuba, djelomične bezubosti i potpune bezubosti.

Zubni implantat je nadomjestak od titana (biokompatibilan materijal) koji se bezbolnim kirurškim zahvatom ugrađuje u čeljust kao zamjena za korijen izgubljenog zuba.

Dugogodišnje iskustvo, kvalitetna i vrhunska implantološka terapija u Visdentu osigurava Vam dugoročnost i garanciju. Možemo se pohvaliti velikim postotkom uspješnosti implantološke terapije od gotovo 99%.

Prednosti implantata

  • ZDRAV I LIJEP OSMIJEH – Zubni implantati izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi
  • POBOLJŠANA FUNKCIJA ZAGRIZA – Novi implantat u potpunosti nadoknađuje izgubljeni zub i omogućava normalan zagriz
  • OMOGUĆENA ISPRAVNA FUNKCIJA GOVORA – Tijekom govora zubi ostaju na mjestu i nema straha od pomicanja (za razliku od mobilnih proteza)
  • POBOLJŠANO ORALNO I UKUPNO ZDRAVLJE – Zubni implantat čuva ispravan položaj ostalih zubi unutar zubnog niza i spriječava njihovo daljnje pomicanje te čuva kost od resorpcije
  • DUGOROČNOST – Uz pravilno održavanje oralne higijene i redovitih stomatoloških kontrola implantati mogu trajati čitav život
  • BEZBOLNOST I SIGURNOST – Sam proces ugradnje implantata je gotovo bezbolan i siguran stomatološki zahvat ukoliko se obavlja stručno i odgovorno
  • OPUŠTENOST – Nadoknađeni zub vraća prirodan i opušten osmijeh te Vam pomaže da se osjećate bolje

U Visdent centru posebnu pažnju pridajemo odabiru vrhunskih stomatoloških materijala kako bismo na sve načine osigurali potpuno i dugotrajno zadovoljstvo naših pacijenata.

Upravo iz tog razloga odabrali smo sustav Dentsplay Friadent Ankylos koji je jedan od vodećih sustava na tržištu. Ankylos implantati poznati su predstavnici implantologije i prisutni su u praksi dugi niz godina. Na temelju brojnih laboratorijskih i kliničkih istraživanja potvrđena je njihova pouzdanost i dugovječnost te na taj način odgovara najvišim svjetskim standardima.

Naruči se odmah


Priložite rendgensku sliku:


Prikupljeni podaci putem ove kontakt forme biti će isključivo korišteni za potrebu odgovora na vaš upit.