Centar dentalne medicine za implantologiju i estetsku stomatologiju
Nazovite nas

+385 52 449 455

+385 91 449 4555

Radno vrijeme

Pon-sri-pet: 08:30 – 16:30

Uto-čet: 13:30 – 20:30

Naruči se odmah!

Samo jedan klik do savršenog osmijeha!

Konzervativna dentalna medicina

ENDODONCIJA

Devitalizacija zuba više ne mora biti mukotrpno iskustvo. U Visdentu koristimo strojne instrumente za obradu korijenskog kanala nakon čega se zub hermetički puni zagrijanim materijalom za punjenje te se neposredno nakon punjenja učini radiološka kontrola. Liječenje samog zuba i konzervativna sanacija ispunom mogući su u samo jednoj posjeti ukoliko je to moguće. Ukoliko je nedostatak zubnog tkiva prevelik tada se zub rekonstruira pomoću nadogradnji koje se fiksiraju u korijenski kanal čime je omogućeno bolje opterećenje umrtvljenog (avitalnog) zuba. Takvi zubi upravo zbog nedostatka zubne strukture najčešće zahtijevaju izradu krunice kako bi mu se produžio vijek trajanja.

Endodontski zahvat obuhvaća:

  1. Uklanjanje zubnog živca iz korijenskog kanala kako bi se spriječilo širenje upale na okolno tkivo
  2. Obradu korijenskog kanala kombinacijom adekvatnih instrumenata i kemijskim sredstvima
  3. Hermetičko punjenje sa materijalom za punjenje kanala

RESTAURATIVNA DENTALNA MEDICINA

Nekad popularni amalgamski ispuni danas su stvar prošlosti. Novi materijali poput kompozita uz neograničen broj nijansi boja i minimalnu preparaciju zuba omogućuju oblikovanje ispuna morfološki i estetski savršenog oblika.

DJEČJA DENTALNA MEDICINA

Djeca su pacijenti koji iziskuju posebne metode rada i s njima treba raditi brzo i pažljivo jer su nestrpljivi i vrlo često jako uplašeni. Dobar doktor dentalne medicine mora znati prenijeti djetetu mir i sigurnost. Iskustvo dječje psihologije i profesionalnost doktora omogućuje nam uspješno liječenje i najzahtjevnijih malih pacijenata.

Naruči se odmah


Priložite rendgensku sliku:


Prikupljeni podaci putem ove kontakt forme biti će isključivo korišteni za potrebu odgovora na vaš upit.